Savner babymagen min......!!

Syns alle går gravide/har nett fått baby for tiden..

Kjenner eg savner og gå gravid. Kjenne sparka til den lille, bevegelsene til den lille, se på magen at der var det en liten fot, osv..

Nå er det 4 år siden jeg gikk gravid og det føles som om det var i går. Årene har gått kjempe fort..

Eneste eg ikke savner var starten på svangerskapet. NEI fysj, eg var så dårlig at det misunner eg ingen. Orka INGENTING.... Var sykemeldt over lenger tid. Gubben og bonusdatter dro på hyttetur osv, mens jeg lå hjemme og var såå kvalm, kasta opp ja you name it. Bodde på sofaen, doen og i senga!

Savner faktisk det og føde også, ikke det at det var så sinnsykt behagelig at det gjør noe. MEN det kom noe helt fantastisk ut av alle de timene du sleit i forkant.

Det og få babyen sin på magen for første gang, ja det er en helt magisk opplevelse. Alle bør få oppleve det!!
Er du gravid?

Ønsker du deg barn?

Har du vært gravid?

Hvordan var det for deg og gå gravid?

Savner du det?

9 kommentarer

ungmor90

13.nov.2011 kl.22:48

Ja jeg har vært gravid , gikk med tvillinger , og det var veldig tungt , men utrolig kjekt og spennende :) Jeg savner såklart babymagen av og til :)

minlilleverden2

13.nov.2011 kl.22:52

ungmor90: :) Med tvillinger vil eg tro det er ekstra tungt ja, syns det var tungt med ei :p Kom tvillingene lenge før terminen?
jeg savner ikke noe serlig det å gå gravid :P ikke de to siste mnd, det eneste jeg savner må være de deilige sparkene, alt annet kunne jeg vært foruten :)

har vært gravid to ganger og skal nokk være det en gang til etter hvert ;)

minlilleverden2

23.nov.2011 kl.23:06

SiljeMerethe: Sparkene var noe helt spesielt :) Savner ikke selve fødselen, men savner det og se babyen for første gang...

Fikk se verdens nydeligste baby <3
fødslene mine kunne jeg lett gjort i gjenn .. haha .. siste ungen var ute på under tre kvarter fra første kynner :P etter kanskje 10 min kom pressriene så vi kom opp inn på fødestua så kom hun ut idet jeg dro av meg boksa xD haha

minlilleverden2

23.nov.2011 kl.23:21

SiljeMerethe: Å steike banane (ja, skal da ikke banne,hehe).

Misunner deg litt det gitt. Selv om ja det var sikkert JÆVLIGT vondt! Men fy da var det fort unna gjort. Holdt på i ca 15,5 timer. syns det var lenge nok gitt. Fra de tok vannet til gulle var ute gikk det ca 30 min... Det var bare godt og presse (ikke sånn, men sånn hehe) for da viste man at målet var ikke langt unna :)
fra vannet gikk å jenta var ute tok det bare noen sekund og fra vannet gikk og gutten var ute tok det bare 14min .. med had gikk det b\nesten tre timer fra første kynner og til han vr uteda :)

ja vondt var det, hadde ikke full åpning noen av gangene og måtte sy, men det jor ikke noe :)

Linda

06.jan.2012 kl.13:12

Eg gløymer aldri den dagen for snart fira år sidan då eg fekk vera med då du fekk søte jentungen din :-)

minlilleverden2

06.jan.2012 kl.13:14

Linda: :o) Nei ikke eg heller, du er snill så dagen er lang du Linda :) Glemmer det ALDRI =)

Skriv en ny kommentar

minlilleverden2

minlilleverden2

27, Oslo

Er ei jente fra vestlandet så har flytta te Oslo. Trives godt her. Jobber på sykehjem og trives med det :) Om du lurer på noe/eller kanskje vil sponse meg, kan du sende meg en mail: hegegr@hotmail.com

var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381830)a(1960301)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write(''); Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Kule solbriller, vesker og accessories hos Shopperingen

Kategorier

Arkiv

hits