Justin Bieber meg her og Justin Bieber meg der.....

Er seriøst dritt lei av og høre/lese om denne guttevalpen her altså!

En mer tragisk person skal man lete lenge etter *i mine øyne*!

Og småjentene kunne dødd for denne personen her, eg forstår det IKKE!

Nei, uff dette går over stokk og stein!

ikke er han noe pen og se på heller....AMEN.

122 kommentarer

Celine

28.nov.2011 kl.14:12

Han er faktisk en person, sann som du er .. Det hadde vært det samme om jeg skulle gjort det med deg..

Emma

28.nov.2011 kl.14:15

De som "skapte" Justin Bieber hadde allerede funnet ut av hvordan han skulle kle seg og hvordan type sanger han skulle synge før de hadde møtt han. Når de var ferdige med det måtte de bare finne den rette gutten, og de valgte Justin Bieber. Han er ikke 100% sitt ekte jeg og det kunne blitt hvem som helst andre som er minst like flinke til å synge som han. Plateselskapet styrer hva han skal si og hva han skal gjøre og jeg syns at det ikke burde være sånn stjerner blir født. De burde jobbe for det og ikke bare bli en tilfeldig utvalgt som ikke kan gjøre som de vil.

silgre - silje !!

28.nov.2011 kl.14:16

Skjerp deeg, justin bieber e den beste,søtaste,deiligste you name it i verden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heeeelt enig med celine

Camilla

28.nov.2011 kl.14:17

han er en vanlig gutt som ble oppdaget på youtube, akkuratt som at du skulle blitt oppdaget på youtube hvis du random sang en sang. Han er en vanlig gutt. Vet ikke hva verden skulle gjort uten han jeg. Han er sykt flink ! ;-)

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.14:17

silgre: Her har alle lov og si den meningen man har og NEI eg skjerper meg IKKE når det gjelder det! Eg har fullt rett og si akkurat ka eg meine!
SÅååååå enig! Har en debatt om han gåendes på bloggen min og GJETT om mange grinerunger henger seg på den..LOL! Han er tragisk:) Klem voelife

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.14:18

Emma: ENIG! Skal man være stjerne må man jobbe for og komme der man er, ikke få det servert på et gull fat!

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.14:19

VOELIFE: Hehe, ja merka dette her :p Eg forstår det IKKE! Kunne tro de var kjæresten hans eller noe sånt.... :p

28.nov.2011 kl.14:19

kva faen e de så feila dej? han e dritt-deili <3 tenk om nåkken skulle ha laga et sånt innlegg om deg da for helvette? du hadde faen me bynt å grina!

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.14:20

Anonym: ehhhhh, NEI!

28.nov.2011 kl.14:20

btw, du va drittstygg på headeren.

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.14:20

Anonym: Å du har et problem!

Hanne Elisabeth

28.nov.2011 kl.14:27

Jeg er helt enig med Camilla! Justin Bieber er en vanlig gutt som var heldig og ble oppdaget på youtube. Han lever bare ut drømmen sin, og derfor fortjener han liksom dritt? Gi deg!

june

28.nov.2011 kl.14:29

altså, han er bare en vanlig gutt som fikk drømmen sin oppfylt! Utseende hans er ett fett! Spør du meg har han en super stemme og flotte sanger, han er pen og vellykket. Men det betyr ikke at jeg "sikler" etter han. Skal du skrive sånne innlegg, så vær så snill og skriv mer saklig, hvis ikke kan du slite litt etter hvert; just sayin'.

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.14:29

Hanne Elisabeth: Eg har FULT lov og si meninga mi! Om dere ikke vil lese det, ja så styr unna da. Men det er ytringsfrihet her i landet og eg kan si ka eg vil... Ihvertfall på min egen blogg!

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.14:30

june: slite etter hvert? for at eg sier en mening?

Marthe- kommenterer tilbake <3

28.nov.2011 kl.14:34

Herreguud.. Okey, jeg er ikke fan av han. Men, jeg er ikke en hater! Og, jeg haaater sånne folk som er så misunnlige som deg ;)

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.14:35

Marthe: Misunnelig??? På ka da? Misunnelig er nå det siste eg e. Ikke kan eg synge eller noe, så kan ikke si meg misunnelig!

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.14:36

Marthe: Har heller IKKE sagt eg e noen hater!

Celine

28.nov.2011 kl.14:41

OMG, HAN ER LIK ALLE ANDRE
HAHAHA! Megalol at alle fjortisene griner seg i søvn av innlegget ditt nå da:p Jeg kan ramse opp en hel del med hva som er tragisk med JB:

1. U-SØT

2. SYNGER SOM EN HEST

3. HOMO?

4. FÅR BARN MED ANDRE?

5. SNØRRUNGE

HIHI! Han en søt dag, håper du holder ut med alle babyene som griner her:) Klem voelife

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.14:46

VOELIFE: :o)

Ha en fin dag videre, skal heller komme grinende til deg om det blir for ille med disse fjortisene :) Takk gud eg skal på jobb nå, så får se se ka spennende de har klart og lirka ut av seg til eg kommer hjem igjen :)

Kim Lien

28.nov.2011 kl.14:50

Selv om man ikke liker gutten, så betyr det ikke at man er sjalu osv. XD Jeg selv er ikke noe fan av gutten, ok er han jo, men jeg syns det har blitt for mye snakk og mediastyr pga ham..

Og det er lov å mislike noen uten å være stygg og sjalu! Er så irrelevant av små unger som kaller andre for stygg osv bare fordi man ikke liker samme person som dem. :b

Emma

28.nov.2011 kl.15:01

Ka har justin bieber jort mot dg???

iramstad

28.nov.2011 kl.15:05

Blir så forbanna når folk skal åpne kjeften sin på en negativ måte å snakke dritt om Justin... se denne videoen og tenkt over hva du skriver..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JxqjEJeBdXc#!

herregud..

monicashule

28.nov.2011 kl.15:08

Jeg personlig er absolutt ikke noe fan av Justin! Men samtidig vil jeg bare si til alle dere som "HATER" han at dette er en gutt som i løpet av få år har blitt verdenskjent, gitt ut flere album, sunget foran den amerikanske presidenten og mye mer. Til tross for at mange ikke liker han så må jeg si at jeg er imponert over det han har klart. Ja han har hatt mye flaks og hjelp, men hvem har ikke det?!

Jeg syns ikke folk som ikke kjenner han men bare leser avisen skal dømme han. Når jeg var liten forgudet jeg Ben i A1. Dette er en trend som alltid vil vedvare. Tenåringsjenter kommer alltid til å finne seg et idol og det er bare bra at idolet er en som Justin som framstår som skikkelig og ikke har skandaler svevende over seg:)

Anine

28.nov.2011 kl.16:18

http://www.youtube.com/watch?v=JxqjEJeBdXc&feature=share

Se her!! Du bør skjerpe deg, og tenke deg om hva du poster på internett! Han har et kjempe talent,og folk er så misunnet! Det er så utrolig at du kan være ''stolt'' av å poste dette inlegget på bloggen din! Han er nydelig, og hvis du ikke syntes det, så må du nesten bare være stille:)

Personer som deg øddleger livet for han!

Lea

28.nov.2011 kl.16:52

Det er bare dumt det du skriver, tenk deg om før du skriver noe sånt neste gang !
Selv om han er kjendis betyr det ikke at han skal takle at det negative han får, se for meg deg i hannes føtter. Det hadde du faen ikke klart så svak som du er som faktisk setter deg ned å skriver dritt. - Ja, jeg står her å skriver dritt selv men jeg skriver til haters generelt sett, ikke bare til deg. Mens dere rakker ned på EN person. Hvordan hadde DU likt det hvis alle 45 + millioner beliebers hadde gått på bloggen din skrevet masse dritt om deg, hvordan hadde du følt deg da? Hadde du følt deg helt fin eller? Nei, nettopp. Justin han må gå på intervju, pressemøter og alt han når han føler seg dårlig og når han er lei seg pga haters.

TENK DEG OM TO GANGER FØR DU POSTER ET FUCKINGS INNLEGG.

Hvis Justin Bieber irriterer deg sånn så er det ikke værre enn å la vær trykke på lenker om han, bla forbi statuser og andre visse ting, det er ikke værre enn det. Men det at du går å kaller han slike ting er bare barslig av deg, hvor gammel er du egentlig? Hvis jeg bare hadde lest innlegget og hvordan du skriver hadde jeg faktisk tenkt at du var rundt 8-10 år, men du er 84 modell? Hahaha, faen skjærp deg dame!

Og det som Emma sier, er heller ikke sant! Justin Bieber er seg selv, han kjøper egene klær, fikser håret som han vil og er seg selv, han får sikkert beskjed om å flørte litt osv slik at han tiltrekker seg jenter, men det at de bestemmer hvordan han skal være har de ingen rett til, det bestemmer han helt selv.

Voks opp, over og ut!

Tyra

28.nov.2011 kl.16:56

Blir så frustrert over sånne dumme folk som står bak pc-skjermen og skriver dritt om andre. Uansett om du ikke liker han er det ingen vits i å skrive hat-innlegg. Det viser bare hvor dårlig selvtillit du har selv som må rakke ned på andre for å føle deg bedre. Tragisk. Justin er bare en utrolig talentfull gutt som har fått muligheten til å leve ut drømmen sin, og han fortjener ikke hat av den grunn.

Roselin Ariel Jensen

28.nov.2011 kl.18:43

Nå syntes jeg du er veldig frekk! Du hadde sikkert drept deg selv, visst du hadde fått 45+ milioners beliber å mobbe deg, sånn du gjør nå! Du er liksom 84 modell, meg i RÆVA! Høres ihvertfall ikke sånn ut! Tror du må ha JÆVLI lite og gjøre på fritida! Sitter og poster innlegg om en stakkars gutt, det sier bare mer om deg, ikke om han! Skulle så gjerne ønske at alle beliberne kom hit og sa sin mening, tror ikke du hatte blitt så glad, visst du fikk over 45+ millioner haterkommentarer! Tenk deg om Minst 5 ganger før du poster et innlegg!

Og ikke minst! Du kommer aldri, aldri til å bli sånn som han, uansett hvor mye du prøver! Jeg vet at dette er din blogg, dine meninger, men so? Å rakke ned på bare 1, det er overdriving! Høres ut som om du er 5-10 år når du poster dette innlegget, trodde du var 84-model, men jeg tokk feil.

Skjønner heller ikke hvorfor jeg sier dette, men sånn at du får det i hodet ditt! Eller kansje jeg skal slå det inn i hodet ditt! Seriøst, skjerp deg! Du er som en liten unge med blogg! Skjærp det fuckings hode ditt, og tenk litt! Er glad vi har så mange belibers som skriver imot! :D

TUSEN TAKK FOR MEG!

Roselin Ariel Jensen

28.nov.2011 kl.18:44

Vurdere og rapportere dette innlegget!

28.nov.2011 kl.18:45

bra skrevet stine! btw: Justin har over 50mill fans/beliebers, selv om du skrev 45+ :)

GET A LIFE!

s

28.nov.2011 kl.18:54

Hahah , nå var du tøff i tryne duu !

Du har et barn og har en utdanning. Er det sånn du tenker om folk ! Skal bare si jeg synes virkelig synd i ungen din som må vokse opp med deg som snakker NEGATIVT og KRITISERER andre på nettet. Han er en gutt som lever ut drømmen sin kanskje, er du sjalu eller ? Og kanskje du mener at han er stygg og han ikke er talentfull burde du ikke holde det til deg selv.

Akkurat det samme om ungen din kommer til deg en dag og synger FORFERDELIG dårlig eller er veldig stygg og du bare sier " Du er drit stygg og DU er helt FORFERDELIG å synge" Du hadde holdt det inne for deg selv bare for å ikke gjør din unge lei seg eller fordi du er hennes mor. Men hvorfor ikke holde inn andre ting. Skulle kanskje tro du var ei 99 modell jente som hørte på hva de kule guttene sa. SKJERP DEG JENTE DU ER MOR OG HAR UTDANNING. Go get a life

TAKK FOR MEG :)

28.nov.2011 kl.19:31

Går det ann å være mer barnslig. Selv om du ikke liker han, trenger du ikke å sitte å slenge dritt til han og til alle de som liker han. De banda og artistene du hører på, er sikkert ikke noe bedre. Så jeg tror du skal passe på hva du sier neste gang.

Når jeg først begynte å lese teksten, trodde jeg det var en liten jente på 14 år som ikke hadde et liv, så ser jeg at du er godt voksen. Skulle ikke tro du var voksen ut i fra slik du skriver. Du som har en datter burde ikke sitte å skrive noe slikt på internett. Trodde du som faktisk er voksen og har en datter visste såpass mye.

28.nov.2011 kl.19:37

Det er greit, alle har full rett og si sin mening. Men du som har en datter burde tenke litt mer.

Justin er kun 17 år gammel og har millioner av fans. Du som er godt voksen hadde sikkert ikke turt å synge fremfor 1000 folk en gang. Så sitter du der å rakker ned på andre folk.

Særiøst. Kjerp deg. Skaff deg et liv.

Ingrid

28.nov.2011 kl.22:03

Åherreguuud, skaff deg et liv!

Aner du hvor stor inspirasjon han er for mange? Hvor mye han har fått til på noen få år? Hvor utrolig talentfull han er? Har du i det hele tatt noe vett i hue ditt? Unnskyld at jeg sier det, men har ikke noe tro på at du har det akkurat...

Ånei, jeg skriver ikke det her bare fordi jeg er belieber, men fordi det er tragisk at folk som deg, voksne folk som man skulle tro var 11 år og kun hørte på andre, fordi man ikke turte å ha egne meninger, ikke kan oppføre seg voksent!! Stakkars datteren din, som må vokse opp med en mor som for alltid (håper ikke det her for din skyld eller datteren din sin skyld, men..) kommer til å være barnslig!

Og igjen... skaff deg et liv og slutt å rakk ned på folk som lever fullt ut drømmen sin!

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.23:49

Roselin Ariel Jensen: Og kor gammel var du???? Så trodde du var tøff??? "eller kanskje jeg skal slå det inn i hodet ditt!" Nå var du sannelig voksen her, truer du meg med og slå meg???

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.23:51

Anine: hvem har sagt jeg er "stolt" for og poste dette her??? IKKE eg ihvertfall! Det var DINE ord!

Eg kan si min mening på MIN blogg, UTEN at du skal blande deg borti det!

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.23:53

Emma: Heldigvis ikke noe :)

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.23:53

Ingrid: Hvorfor er det stakkars datteren min??? Kom med en sinnsykt god grunn nå!

minlilleverden2

28.nov.2011 kl.23:55

s: Hvorfor blande inn min datter??? Er du syk?

Sjalu ??? PÅ HAN???? NEI, tror IKKE det! Har eg ikke anna å ve sjalu på, ja da kan det heller bare ve...

Victoria Tangen

29.nov.2011 kl.12:42

L

Catooniiz in da cluuub ;*

29.nov.2011 kl.12:44

Jeg har ikke noe imot det at folk skal få lovt å si meningene sine, men når dere er så sinnsykt negative så hadde det kanskje vært best å bare holde kjeft ? ;s

Et tips til deg som vil ha flere lesere... det hjelper ikke å være så forbanna negative og blogge om slikt. Tror du har mistet mange lesere ass ;S

Maiken

29.nov.2011 kl.13:05

Han e et menneske, å han jobba masse for å komma seg et der an e. Han sang utenfor butikkar, å la ut videoar på youtube. Du må kje bli så sjalu på han, å du trenge heller ikkje skriva sånne negative ting bare for å få oppmerksomhet, trur mången musta respekten for deg nå. Ikkje frekkt meint me nåke av detta..

Linda

29.nov.2011 kl.13:19

Å si at Justin Bieber ikke har jobbet for det han har oppnådd, blir bare teit. Hadde du visst noe som helst om han og hans historie, hadde du ikke sagt akkurat det. Han har jobbet kjempehardt for å komme dit han er i dag, og det vi burde gjøre er bare å beundre han. Han er et menneske på lik linje som alle andre, og det å snakke dritt om han bare fordi han er kjent, blir for dumt. Han har talent, og det burde ikke gjøre han til et mobbeoffer. Sett deg i hans situasjon. Hvor morsomt hadde du syns det var dersom det var du som var verdenskjent og så mange hatet deg? Så mange fortalte deg hvor stygg du var, hver eneste dag? At du bare var en liten drittunge som egentlig ikke fortjente det DU hadde JOBBET HARDT for? Det er lurt å tenke seg om før man uttaler seg.

Og nei, jeg er ikke en jente i alderen 10-16 år, jeg er en 20 år gammel jente som liker Justin Bieber.

Jente98

29.nov.2011 kl.13:26

HAHA jevle retard du as XDDDD

Jente98

29.nov.2011 kl.13:28

er du helt syk i hoden elleR:P

Jente98

29.nov.2011 kl.13:30

han er ikke en valp da XD ser du ikke at han er en gutt:P

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTQ-whfcXefwZewrjxz8_OrvLj3i2WFzFazmYD-RfRSc_sTV0jc

dette er en valp XD LOOL ser du ikke forsjell da trenger du briller as :PPP

helenedrew

29.nov.2011 kl.13:38

Du kødder med meg? Er heeeeeeeelt enig med Stine, lengre oppe. Kunne ikke sakt det bedre selv. Du er liksom mamma, og skal si at mobbing er forbudt. Jaha, ser at du virkelig står for mobbing!!

scorsese86

29.nov.2011 kl.14:17

Disse småjentene som digger Bieber minner meg litt om ekstreme nonner. Nonner mener jo de er gift med Jesus... disse småjentene høres ut som om de er gift med Bieber. Hva med å opprette et slags kloster for disse jentene, der de kan sitte å hylle Bieber så mye de vil?

victoriabaade

29.nov.2011 kl.19:19

Du er en voksen dame, som har har barn! Og det at du sitter bak tastaturet og slenger drit om andre personer er helt utrolig tragisk av deg!

Gutten er 17 år, han har den mest sette videoen på youtube, han solgte ut madison square garden på langt under en time, han har nesten 15,000,000 followers på twitter. Du kan ikke kalle han talentløs!

Skulle tro du var en 10år gammel drittunge som ikke vet bedre enn å slenge dritt om han. Skaff deg en liv.

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:09

victoriabaade: Har ALDRI kaldt han talentløs....!!! Så se etter før du kommenterer du,..

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:09

scorsese86: 10 poeng til deg :) DIGGER kommentaren din :)

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:11

helenedrew: Har ikke mobba eg!!!

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:12

Jente98: Er du så ung at det utykket er ukjendt for deg? Da syns eg nesten du skal sette deg ned og gjøre lekser istedenfor!

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:12

Jente98: Hmmm, er du?

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:14

Linda: Ka veit DU om da??? Du veit INGENTING om han har jobba hardt for og komme der han er i dag.

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:15

Maiken: Er nok ikkje sjalu gitt. Eg sier meninga mi!

Jente98

29.nov.2011 kl.20:28

HAHA lekser i ræven da:P du er ikke min mamma

kansje du burde jøre dine lekser?? kjenner ikke til slike "utykk" nei XDDD

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:30

Jente98: Det sier du ikke når det er for sent å gjøre lekser og forbedre karakterene sine!!!!

Nei, det er eg ikke.... :)

Jente98

29.nov.2011 kl.20:32

HAHAHHAHAHHAHHA HAR DU BARN ????????????

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:34

Jente98: Ja, hvorfor lure du på det?

Jente98

29.nov.2011 kl.20:35

DU TAR DEG GODT UT :) etter å ha født mener jeg :P

Jente98

29.nov.2011 kl.20:36

wut de føk da liksom :P

- er du professor ore somting??? ikke optimistisk ment altså:) mener ikke å være nesevis:)

kansje du burde jøre dine lekser?? kjenner ikke til slike "utykk" nei XDDD

SVAR!!!!

kan du komentere bloggen min?:P :)

AMEN XD

Jente98

29.nov.2011 kl.20:38

herregud jente98 skaff deg ett liv............

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:40

Jente98: NEI, tror ikke eg gidder og legge igjen noe kommentar hos deg etter som du er en smule frekk her!

Har gjort alle leksene mine eg.. Den tiden er eg ferdig med!

Jente98

29.nov.2011 kl.20:42

du er et BRØD frekk!!!!!!!!

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:43

Jente98: Store ord fra en liten jente på 13 år.

Jente98

29.nov.2011 kl.20:45

takk<3 jeg er 14 om 3 mnd da :P

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:47

Jente98: fint for deg

Jente98

29.nov.2011 kl.20:49

Jeg skal kansje få hest :P

Jente98

29.nov.2011 kl.20:49

er du professor?:P

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.20:53

Jente98: Kanskje,kanskje ikke!

Jente98

29.nov.2011 kl.20:56

men skal kansje få hest til sommeren :)

Jente98

29.nov.2011 kl.20:57

Den skal hete spirit :P eller clover

sexysusn

29.nov.2011 kl.21:02

nei vet dåkk ka jenta. æ blir så jævli føtvila over sånn folk som dåkk. kan dåkk itj ta dåkk i sammen da. herreminhatt så teit dåkk e :PPP

æ ber for sånne retards som dåkke :P ÅÅÅÅ føbanna drittonger :P hater jente som dåkk. nei vet du va nå blei æ sjikkli føbanna! rett å slett irritert :p

Jente98

29.nov.2011 kl.21:09

be for oldemorra mi :P hun er syk

sexysusn

29.nov.2011 kl.21:14

du er faen mæ syk jente

Jente98

29.nov.2011 kl.21:15

enig!!! MINLILLEVERDEN2 du er syk jente:P

sexysusn

29.nov.2011 kl.21:18

hun er dritbra full jente hun :P drikker dritbra drink:p later som det er øl i glasset da :p så er det bare redbull eller noe :p sjampe saft

Jente98

29.nov.2011 kl.21:20

sjampe saft <3

trine vangen

29.nov.2011 kl.21:27

Hva er dette for noe tull!!!! Dere må ta dere i sammen, vær snille med hverandre!

Bra blogg;))

personlig tips: ikke tips som i penger da:P men viss du hater denne stakkers valpen hvorfor jir du han så mye oppmerksomhet da??

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.21:28

trine vangen: må bare svare når folk skriver tilbake... og må bare få ytre min mening om han.

Og det at folk gidder og legge seg sånn oppi 1 lite innlegg er helt utrolig.

trine vangen

29.nov.2011 kl.21:38

Ja jeg skjønner det :P halloo så mangen dumme folk!!

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.21:40

trine vangen: I know!!

Det verste er jo at de går sånn i forsvars posisjon mot biberen at det er helt ekkelt.

trine vangen

29.nov.2011 kl.21:44

off æ blir rett å slett irritert :P

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.21:46

trine vangen: Eg og, så da bare MÅ eg svare. Syns hu der jente98 eller ka hu kaller seg e litt fin da... går sååå i forsvarsposisjon før hu detter over på at hu kanskje skal få seg hest? og at den skal hete sånn og sånn :p

*ler for meg selv*

Jente98

29.nov.2011 kl.21:49

men likte du navnene?:)

trine vangen

29.nov.2011 kl.21:50

hahahaha jaa! måtte le godt da:P

Har du sett bloggen hennes da??

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.21:52

trine vangen: Ja, har nok det. En smule tragisk spør du meg.

trine vangen

29.nov.2011 kl.21:53

Lo meg i hel eg :P

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.21:53

trine vangen: Du e litt morsom og da, du er klar over at eg ser IP adressen din, og at du utgir deg for og ve forkjellige personer...

Jente98

29.nov.2011 kl.21:54

jævla stalker!!!!!!!!! hun må lå lov å være seg selv uten at du skal kritisere!!! OMG

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.21:57

Jente98: fordi at eg sier at hu utgir seg for og skrive på forskjellige "profile" når eg ser det på IP adressen??? Legge deg du nå, skal nok på skolen i morgen!

Jente98

29.nov.2011 kl.21:59

ja:) stalker.

du er fortsatt ikke min mamma:)

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.22:03

Jente98: Nei :)

Jente98

29.nov.2011 kl.22:05

jo:P

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.22:05

Jente98: E eg din mamma? TVILER på det gitt!

Jente98

29.nov.2011 kl.22:06

ja:P

minlilleverden2

29.nov.2011 kl.22:08

Jente98: Gå å legg deg nå!

Eg e ihvertfall ferdig diskutert med deg!

Jente98

29.nov.2011 kl.22:09

HAHA vor gammel er du a :P

Victoria

29.nov.2011 kl.22:29

Herregud, at du bruker kommentarfeltet til å slenge drit om jente98 er bare enda mer tragisk! Og du skal liksom være mor ? Bra forbilde, ass! Stå på!

scorsese86

30.nov.2011 kl.09:50

Hva skjer her da?

minlilleverden2

30.nov.2011 kl.11:04

scorsese86: Bare masse tull! Eg e så ferdig med denne diskusjonen. LEI.NO...

scorsese86

30.nov.2011 kl.11:09

Barn som blogger, sier jeg bare...:o

minlilleverden2

30.nov.2011 kl.11:10

scorsese86: meg?? eller de andre?

scorsese86

30.nov.2011 kl.11:11

Jente98

minlilleverden2

30.nov.2011 kl.11:14

scorsese86: Takk, trodde du mente meg eg nå :p Ble så irritert så eg ble revet med... :p Jaja... Har dikta sang om J.B nå da :p Hehe... men vet ikke kor lurt det er og legge den ut... får vel enda mer pepper fra fjortisene da :)

scorsese86

30.nov.2011 kl.11:18

Hehe, selvsagt mente jeg ikke deg da!:o)

Det er din blogg, du kan legge ut det du vil. Ingenting er hellig lenger, og spesielt ikke Bieber.

minlilleverden2

30.nov.2011 kl.11:21

scorsese86: :o)

Ja ikke sant, da skal eg lage et eget innlegg med sangen så kan du se ka du syns (ikke det at det var så sinnsykt kreativt, men den bare datt inn i hue på meg) :p

30.nov.2011 kl.13:42

eg er enig med jente98

Jente98

30.nov.2011 kl.16:39

Hei skjer`?

Jente98

30.nov.2011 kl.17:45

http://lesama.blogg.no/1322664581_samanus_ligger_p_syke.html#comment-79454196

ville bare hilse og si: HERREGUD så tragisk kommentar av deg!!!

herreguuud, vær voksen da!!!

minlilleverden2

30.nov.2011 kl.17:51

Jente98: E DU SYK I HODE?????????? Kordan i helvete har du kunne gjort det der? eg var ikke hjemme engang så IKKE prøv deg. SKJERP DEG

Jente98

30.nov.2011 kl.17:54

va mener du?????

minlilleverden2

30.nov.2011 kl.17:54

Jente98: IKKE PRØV DEG!

30.nov.2011 kl.18:09

Jeg fes XD

trollet

29.jan.2012 kl.12:27

Din anonyme feige tispe. Han er ikke mer en en fjortisgutt, som bare er ute etter sex.

eneste grunnen til at han er kjent er fordi en kjendis fant han på youtube, hadde det ikke vært for han så hadde aldri justin kommet så langt, sier litt om stemmen hans da. ingen syntes han var flink til å synge før han ble kjent , latterlig er du.

trollet

29.jan.2012 kl.12:29

Tror UANSETT HEGE AlDRI hadde begynt å grine i forhold til biber som ikke gjør noe annet en å løpe til mamma å sutre!! hahahahahhahhahahahaha taper

Camilla RS

07.feb.2012 kl.16:16

Nå må du se og skjerpe deg!

Om vi liker han må du la oss få lov til det!?

Du trenger da ikke og skrive et innlegg om hvor mye du missliker han.. At du i det hele tatt er 27 år kan jeg absolutt ikke fatte, du skriver som om du skulle vært en liten egoistisk drittunge på 10.

Hør nøye etter her og ikke begynn og kommenter dritt på MINE meninger:

JEG elsker han, jeg kunne dødd for han og gjort ALT for og møtt han. Han betyr ubeskrivelig mye for meg. Og jeg synes det er latterlig at du kan sitte og skrive dritt om en gutt som er høyt elsket. Han er et menneske AKKURATT som du, og han fortjener like mye respekt som det alle andre mennesker gjør.

Han er en helt normal gutt på snart 18 år som ble oppdaget på youtube, der lykkes han og har jobbet HARDT for og komme der han er nå! Og det vet jeg for jeg har vert en Belieber i 3 år og han og teamet hans har sagt det flere ganger.

Tenk deg om før du rakker ned på andre iallefall.

minlilleverden2

08.feb.2012 kl.07:42

Camilla RS: Har ALDRI sagt dere ikke skal få lov til og like han eg.

Sier bare at EG e lei av og høre om han!

At du gidder å bruke så mye tid og energi på å skrive her er latterligt.

Du kan IKKE elske en du aldri har møtt, en du aldri kommer til og møte (mest sannsynlig).

Har ikke sagt han ikke fortjener respekt, men eg kan si eg e lei av og høre om han uten at en liten jente skal gå å flint av den grunn!

Skriv en ny kommentar

minlilleverden2

minlilleverden2

27, Oslo

Er ei jente fra vestlandet så har flytta te Oslo. Trives godt her. Jobber på sykehjem og trives med det :) Om du lurer på noe/eller kanskje vil sponse meg, kan du sende meg en mail: hegegr@hotmail.com

var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381830)a(1960301)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write(''); Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Kule solbriller, vesker og accessories hos Shopperingen

Kategorier

Arkiv

hits